INTERESSANT!


19.Aug.2022 10:51

Verzamelaars opgelet!

februari 26th, 2008

Veel boze reacties op bannen Fortis-varkentje

‘KRIJGEN WE NU EEN SPAARGEIT?’

AMSTERDAM, donderdag 21 februari 2008

. Varkentje Knorbert moet na zeven jaar het veld ruimen. Generaties Nederlanders zijn opgegroeid met het spaarvarken. Zo’n blozend gezellig zwijn met een gleuf om je duiten in te deponeren. Zo leerde je als kind al dat je verstandig met je centjes moest omspringen. Maar tijden veranderen, evenals de samenstelling van de Nederlandse bevolking. En zo komen ook spaarvarkens op het hakblok te liggen.

(more…)

PROGRAMMA ‘CANTINA’ RADIO 6

februari 4th, 2008

met JAN DONKERS op 4 februari 2008 van 12.00 – 14.00 uur

Vanmiddag was ik te gast bij Jan Donkers in het programma ‘Cantina’ van Radio 6 compleet met welkom door Edwin Rutte en een heusche lunch met broodjes. Edwin had er net een programma opzitten, en omdat ik toch moest wachten, konden we nog even herinneringen ophalen, toen hij als Ome Willem in het programma van Wipneus & Pim op Lowlands verscheen; volgens Edwin een van de hoogtepunten in zijn carrière.
Edwin zegt nog elke dag op zoek te zijn naar een volgend hoogtepunt, en niet naar een pensioenregeling.
Net als Ome Willem gruwel ik ook van pensioen, en dat stellen we dus allebei zolang mogelijk uit. Als je namelijk over je pensioen gaat beginnen, kun je net zo goed vast naast je kist gaan liggen oefenen…

(more…)

EEN DAK BOVEN JE HOOFD

februari 1st, 2008

“SERVIES IS ONS DEVIES” 
Een verslag van Eurosonic/Noorderslag 2008

 

Wat pak je zoal in als je op reis gaat? Behalve schone onderbroeken, veelal ook een toiletetui of iets dergelijks, toch?
En dan kom je met een koffer vol aan in een hotel in Groningen, en dan blijkt dat je een aantal ingrediënten net zo goed thuis had kunnen laten, want die liggen al op je te wachten, hetzij op het bureautje, nachtkastje, plankje in de klerenkast, kopkussen of het plankje op de badkamer.
Ik heb daar dit jaar eens extra op gelet, want een beetje prijsbewust is niet verkeerd omdat je natuurlijk voor al die service en prullaria al lang betaald hebt.

(more…)

Bureau Ambitie

februari 1st, 2008

 Samantha-en-Commissie_2

Check hier de uitzending

(more…)