INTERESSANT!


25.Sep.2023 10:46

KinK in Conference

september 17th, 2008

kinkheader 

(more…)

‘A little less conversation’

september 16th, 2008

(a little more action please) Over de economische potentie van de muziekindustrie in Rotterdam

Eerder dit jaar werd ik benaderd door Claudia Raven (artistiek directeur Ducos Productions) met de vraag of ik aan een advies over Popmuziek in Rotterdam mee wilde werken. En omdat ik dergelijke verzoeken regelmatig krijg, en er met zulke adviezen of onderzoeken (vooral zogenaamde ‘Haalbaarheids Onderzoeken’) in 99 van de 100 keer niks wordt gedaan, antwoordde ik haar dat ik daar even over na moest denken, en dat ik dat zeker niet meer gratis wilde doen. Bovendien ben ik de laatste 25 jaar al heel erg vaak om mijn (deskundige) mening gevraagd ben als het over Rotterdam en popmuziek gaat, en er is never ever iets mee gedaan of van terecht gekomen. Niet dat dat nou per se de reden is dat het zo’n schandalige puinhoop is met de levende popmuziek op de Rotterdamse podia, maar een paar keer heb ik toch wel vreselijk gelijk gekregen en betekende het uiteindelijk weer een podium in nood of minder.

(more…)

Venema’s Verzameling: The Fireguard of Lowlands

september 16th, 2008

shirtlowlandsheader

(more…)

Music Industry Golf Event

september 16th, 2008

image Het 14e Music Industry Golf Event was dit jaar weer een doorslaand succes. Buma/Stemra en Sena begroetten op 19 juni jl. ruim 200 golfers op de schitterende golfbanen van Het Rijk van Nunspeet.
Mooie en gezellige flight met de immer goedgemutste Peter (‘Peer’) Koelewijn, dat wel dus.
Helaas weer geen prijzen deze keer, maar dat lag aan het weer. Vandaar die rare, maar reuze handige merk-regenbroek (ooit gekregen van Johnny Hoes jr.) & dat malle jasje (ooit gekregen van Jimmy Cliff).
Later, toen de zon weer ging schijnen kwam ik er achter dat in de goodie-bag een heel fijn regenjack zat (zoals Peer die draagt op de foto).