INTERESSANT!


4.Dec.2022 02:35

"Ja, ja, je stond er weer mooi bij met die Alain Clark!"

mei 8th, 2009

"Eh Venema, moest jij weer zonodig op tv?!"
"Uh, pardon, ik ben me van geen kwaad bewust…"
"Ja, ja, je stond er weer mooi bij met die Alain Clark!"
Ik kijk niet zoveel tv en als ik op dit soort dingen attent gemaakt wordt, is veelal het kwaad al geschied.
Tja, de werkelijk is natuurlijk weer net wat anders. Ik ben gewoon netjes uitgenodigd door 3FM omdat een aantal artiesten die door The Alternative geboekt en/of gemanaged worden. Behalve een VIP-bandje had ik op een gegeven moment zelfs 3 verschillende polsbandjes (bracelet) en dat gaf toegang tot op "VIP-deck". Enfin, praatje met die, praatje met dat. Geen notitie wie er wat zou winnen, was ook niet tevoren gezegd. En om heel eerlijk te zijn, ik heb ook niks gestemd omdat ik het te druk heb gehad om me daar ook nog druk om te maken.
Ook de manager van Alain Clark wist van niks, en ik al helemaal niet. Ik stond met Daan van Rijsbergen nog wat te grappen over het feit dat Alain nog niks had gewonnen. En dan wordt bekend gemaakt dat Alain is verkozen tot Beste Zanger, daarom kijken we ook niet allemaal meteen zoals het misschien zou moeten.
En dat moment heeft Tim (de weblogmasta) gevonden op

De Uitzending
Direct naar het fragment
Ga naar tijdstip 1:06:15

En achteraf bezien ben ik er stiekem trots op dat de artiesten die de Alternative boekt 6 van de 9 awards mee naar huis namen. Not bad voor het inmiddels kleinste kantoortje van Nederland. En als Novastar niet weggestapt was, dan waren het er zelfs 7 geweest.