INTERESSANT!


4.Dec.2022 03:05

TIPS VOOR BARRE TIJDEN en BURGERLIJKE ONGEHOORZAAM HEID

oktober 23rd, 2010

Het Algemeen Dagblad (AD) is eigenlijk een vreselijke krant, een variant op De Telegraaf met veel misdaad, ellende en onzinnieuws en vaak te vinden op de lectuurtafels van Chinese restaurants of cafetaria’s inclusief vetvlekken.
Het AD berichtte op 22 oktober j.l. over Oldenzaalse postzegelverzamelaars o.l.v. de 67-jarige local hero en entrepreneur Willy Ahlers.
De filatelisten aldaar manifesteerde zich al eerder middels een actie van burgerlijke ongehoorzaamheid om te protesteren tegen de vele nieuwe postzegels die de TNT tegenwoordig uitbrengt.

(more…)

SOLOMON BURKE–5-

oktober 22nd, 2010

willem-sol1

(more…)

SOLOMON BURKE –4-

oktober 21st, 2010

Homegoing Celebration for Solomon Burke

A Public Meditation and Wake Service will be held 5:00 – 9:00 PM on Thursday, October 21, 2010 at Pierce Brothers Valley Oaks Griffin Mortuary, located at 5600 Lindero Canyon Road, Westlake Village, CA 91362, telephone: (818) 889-0902. The Burke family will be there, and this is your time to give your well wishes and share stories, hugs and prayer.

(more…)

SOLOMON BURKE -3-

oktober 21st, 2010

Anti Remembers Solomon Burke

clip_image002

(more…)

SOLOMON BURKE -2-

oktober 21st, 2010

Van: Jan Vollaard
Verzonden: woensdag 13 oktober 2010 15:27
Aan: Willem Venema
Onderwerp: Burke

ha Willem,

hier mijn complete Dijk & Burke-productie, de man heeft me nogal bezig gehouden de laatste weken.
In ons telefoongesprek heeft hij wel vijf keer gezegd dat ha alles aan Willem te danken heeft, God bless you!

groet,
Jan Vollaard

(more…)

SOLOMON BURKE -1-

oktober 21st, 2010

Het nieuws van 10 oktober 2010 (mp3)

Om 08.46 sprak Jane Vickers, de management (American Royalty Management) steun en trouwe toeverlaat, een voice-mail in op mijn mobiele telefoon, met het verzoek haar dringend terug te bellen.
Een uur later werd ik gebeld op de huislijn door kantoorpartner Jacco met de vraag of ik het nieuws al gehoord: Solomon is dood.

(more…)

SOLOMON BURKE

oktober 13th, 2010

een column van Cees Grimbergen
U kent hem waarschijnlijk wel van het tv-programma Rondom Tien.

(more…)

LEES & ZEG VOORT

oktober 13th, 2010

BTW VERHOGING DESASTREUS

C logoOnze Prinses Maxima kan zo mooi dansen op de soulmuziek van Solomon Burke, ik heb dat zelf indertijd geconstateerd toen zij met Prins Pils in Paradiso kwam kijken.
En dat ze zo mooi kan huilen bij Carel Kraayenhof; dat zag het hele volk.
En het zou ook wel eens zo kunnen zijn dat ze binnen afzienbare tijd echt kan gaan janken als Bruin I (en dat is niet alleen de kleur van stront of een stropdas van GW) echt de onzalige btw-verhoging doorzet.

(more…)

OVERBOEKERS EN FESTIVALCOWBOYS

oktober 6th, 2010

Vorig jaar werd ik door een hele slimme jongedame met een ongemene grote belangstelling voor punkmuziek gebeld voor een interview.
Meestal stranden dat soort verzoeken in verplichte nummers voor de opleiding aan de diverse kunstscholen of academies. *1)
Veelal vraag ik ook om inzage en toezending van het eindproduct. Leonor hield netjes woord en ik kreeg al snel een mailtje met de navolgende tekst:

(more…)

Verhoging BTW concertkaartjes: “Ook Henk en Ingrid worden gepakt”

oktober 2nd, 2010
Willem Venema vreest dat artiesten Nederland links laten liggen

3VOOR12 NL Atze de Vrieze
vrijdag 1 oktober 2010 17:35

clip_image001

Als het aan het nieuwe kabinet ligt, gaat de BTW op concertkaartjes van 6 naar 19%. Een kleine ingreep in vergelijking met het schrappen van 200 miljoen aan cultuursubsidies, maar wel een maatregel die voor veel onrust zorgt in de muziekindustrie. Wie merkt er straks het meest van? En om hoeveel geld gaat het nu precies? “Een ontzettend dom voorstel”, vindt Willem Venema van boekingskantoor Double Vee. "Maxime Verhagen heeft volgens mij geen idee waar hij het over heeft. Iemand die een duur schilderij koopt, kan best een klein beetje meer betalen, zei hij gisteren. Maar het gaat ook om de kaartjes voor Frans Bauer. Ook Henk en Ingrid worden gepakt.”

(more…)

Volgende pagina »