INTERESSANT!


4.Dec.2022 00:46

BEN’S AFTER PARTY DISCOGRAPHY

oktober 26th, 2011

Het was een grappig idee van programmeur Sytse Wils van Tivoli om mij te vragen of ik nog wel eens dj-boekingen aannam.
Ik begreep ‘m niet meteen en antwoordde dat ik het al heel erg lang beperk tot het boeken van live-acts… zoals Ben l’Oncle Soul.
En dat bedoelde Sytse nu ook.

(more…)

HET AVONTUUR VAN DE CULTUUR

oktober 11th, 2011

Omdat ik "Hollands Diep" een interessant en mooi tijdschrift vind, heb ik dat blad door de jaren heen verzameld, met een onderbreking die spoorde met de periode waarin het magazine niet is verschenen.
Inmiddels heb ik een complete verzameling van dit tijdschrift, wisselend van formaat, maar ook van kwaliteit; onderdeel van mijn tijdschriftenverzameling ‘ge├»llustreerd populair’.

(more…)

DE WERELD LAG AAN HAAR VOETEN

oktober 8th, 2011

FILMDEBUUT PLUCK

dit is de trailer van "De wereld lag aan haar voeten"

Video:http://vimeo.com/27810374

SUZY Q

oktober 7th, 2011

Plotseling staan er van allerlei artikelen in de krant (o.a. Volkskrant) en tijdschriften (o.a. Hollands Diep) over de film Suzy Q, een product van "de eerste generatie telefilms", "de meest bekroonde Nederlandse film van 1999", in de prijzen gevallen in Biarritz en Filmprijs van de stad Utrecht. Nou nou.
En die film uit maar liefst 1999 (!) wordt op 7 oktober vertoond in filminstituut EYE te Amsterdam, in aanwezigheid van Martin Koolhoven en Frouke Fokkema. De eerste lange film van Martin (hij maakte ook Oorlogswinter). Men heeft het zelfs over een veelbetekenende film achteraf, die zelden of nooit te zien is. Nou nou.

(more…)