INTERESSANT!


6.Oct.2022 07:40

VINYL DAG 2012

januari 30th, 2012

programmaRecentelijk werd ik door organisator/programmeur Jasper v d Dobbelsteen van 013 uitgenodigd omin een panel zitting te nemen met als onderwerp ‘Vinyl Business’ gehouden ter gelegenheid van het jaarlijks meer publiek op de been brengende zogenaamde "Dag van het Vinyl".

kaartje

Op de site van 013 is een forse rij van kankeraars op het evenement te vinden en ik begrijp die kritiek wel een beetje als je van verre bent afgekomen ophef met veel tamtam aangekondigd evenement, en vooral als je dacht naar een platenbeurs te gaan, dat zich op geen enkele manier kan meten met het tweejaarlijkse Utrechtse zusje.

(more…)

OP DE FIETS

januari 6th, 2012

BLUESFANS OP BEDEVAART

Als in april 2011 beloofd moet ik nog terugkomen op mijn onlangs gemaakte reis van Memphis naar New Orleans, o.a. via de legendarische Highway 61, met aan de rechterzijde de rivier de Mississippi.
Mijn oudere neef en reisgenoot, die nog nooit in Amerika was geweest, kreeg met die trip meteen een tamelijk indrukwekkende trip voor de kiezen. Hij maakte mij attent op een recent verschenen boek, dik 271 pagina, van foto’s voorzien, getiteld "DUIVELSMUZIEK; Op de fiets van Memphis naar New Orleans" door Leendert van der Valk en met foto’s van Winnifred Wijnker, uitgegeven door uitgeverij L.J.Veen/Amstel Uitgevers (ISBN 978-90-204-6661-4).

(more…)

PASSPORT, THANK YOU

januari 3rd, 2012

15.38  Het console staat op een neutraal bericht en er valt niks meer te touchen. Ik meld mij daarom maar in al mijn onschuld bij de receptie met de mededeling dat ie het niet meer doet en dat ik met het "bewijs van afhalen" mijn nieuwe paspoort kom op halen. "Meneer, wij zijn sinds 8 minuten gesloten".

(more…)