INTERESSANT!


4.Dec.2022 01:41

OM COMMUNIST VAN TE WORDEN

februari 25th, 2013

In eerdere weblogs schreef ik over mijn pensioen perikelen met het Bedrijfspensioenfonds voor het bakkersbedrijf (zie dit log, dit log en dit log). Een correspondentie die als sinds 2011 loopt.
In the end had ik met de directie een understanding, namelijk dat we alles zo zouden laten en dat ik me niet wilde laten af- of uitkopen.
Voor de goede orde het gaat allemaal over 3x niks, maar het gaat hem om het principe.
Interessant genoeg kwam er op 8 februari jl. weer een vervolg brief van dezelfde directeurtjes, die zitten er kennelijk nog steeds warmpjes bij, en zijn nog niet de laan uitgestuurd door wie dan ook.

(more…)

Exposities David Bowie, Jacques Brel & Nicko Cristiansen

februari 20th, 2013

Mega Platen & CD Beurs 13 & 14 april 2013

Op 13 en 14 april 2013 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Mega Platen en CD beurs plaats. De internationaal hoog aangeschreven en drukbezochte platenbeurs trekt muziekfans en verzamelaars uit de hele wereld die op zoek zijn naar een aanvulling op hun collectie. De muziekliefhebbers komen bij elkaar om platen te kopen, boekpresentaties bij te wonen, live optredens te zien en exposities te bezoeken. Daarnaast is er een geweldig aanbod posters, foto’s en t-shirts, vinyl, boeken, films, cd’s, tijdschriften en gesigneerde platen. Dit voorjaar is er een bijzondere expositie te zien op de platenbeurs: vijftien originele posters van David Bowie uit de jaren zeventig. Daarnaast is er zeldzaam materiaal van de Belgische zanger Jacques Brel te zien en showt Livin’ Blues-zanger Nicko Christiansen vijftien schilderijen van zijn hand.

(more…)

Brieven n.a.v. nationalisatie SNS

februari 18th, 2013
sns1 asn1 asn2