INTERESSANT!


6.Oct.2022 08:12

ZOEK DE VERSCHILLEN

mei 17th, 2013

Op dinsdag 14 mei 2013 vond ik op internet de volgende mededeling:

Bol-afhaalpunten bij meeste Albert Heijn-winkels

In vier op de vijf Nederlandse en Belgische vestigingen van Albert Heijn komt een afhaalpunt van bol.com. Hierdoor kunnen straks in 700 AH-supermarkten bol-producten afgehaald worden.
Albert Heijn en bol.com begonnen eind vorig jaar met het testen in 59 winkels van zogenoemde ophaalpunten. De testen waren, volgens de bedrijven, een groot succes.
Begin dit jaar meldde bol-directeur Daniel Ropers dat vijf procent van de bestellingen bij de e-tailer wordt afgehaald bij een plaatselijke AH.
Niet alle Albert Heijn-winkels krijgen een bol.com-afhaalpunt. Het gaat enkel om filialen met een servicebalie.
Bol.com werd eind februari vorig jaar overgenomen door het moederbedrijf van Albert Heijn: Ahold. Bij de bekendmaking van dit nieuws werd al de ambitie bekendgemaakt dat de supermarktwinkels als afhaalpunt voor bol.com-bestellingen moeten fungeren.

(more…)

HANS TWEEDEHANDS

mei 17th, 2013

Hans Tweedehands, platen en boekenHans Tweedehands is gevestigd achter het Centraal Station. Zijn winkel heeft geen etalage, geen kassa en zelfs geen naam. Bij de Kamer van Koophandel staat zijn zaak geregistreerd als ‘In- en Verkoop’, maar op de gevel staat geen naam. ‘Als mensen worden gebeld,’ vertelt de eigenaar, ‘dan zeggen ze dat ze bij Hans Tweedehands zijn.’
De winkel telt 36 vierkante meter en biedt op dit moment onderdak aan 20.000 platen, 10.000 cd’s, enkele meters dvd’s en honderden boeken. Er is geen plek voor een espressoapparaat; als Hans koffie wil, dan loopt hij naar de snackbar aan de overkant.

(more…)

COMPETING COLLEAGUE

mei 8th, 2013

Een goed voorbeeld van waarom ik niet aan Facebook, Twitter etc doe.
Waar halen dit soort ouwehoeren toch de tijd vandaan?
Van avdh kreeg ik onderstaande boodschap met bijlage:

(more…)

RECORD STORE DAY RIPP OFF TROEF

mei 8th, 2013

Bij de vorige ronde had ik er al voor gewaarschuwd. Nou wil ik niet stellen dat men zich van mij iets hoeft aan te trekken, maar als redelijk fanatiek verzamelaar (volgens het NOS journaal is men van types als Venema toch behoorlijk afhankelijk) wil ik de platenindustrie nog een keer stalken met mijn commentaar en kritiek.
Was er vorig jaar sprake van een te lage oplage voor veel te dure items, dit keer kon ik van mijn selectie-lijstje alle items zonder al te veel gedoe bij elkaar harken, behalve dan weer The Doors natuurlijk.

(more…)