INTERESSANT!


28.Nov.2023 12:49

Jan Cremer

juli 3rd, 2013
Die ganzen Scheisslehrer, die Scheissschule, die Scheisspolizei, die Scheisschefs, die ganze zum kotzen eklige Scheisskonsumgesellschaft

Recentelijk bood Jan Cremer per opbod een substantieel deel van zijn leven aan per internet. Ik was op deze Adams Amsterdam Auctions b.v. internetveiling attent gemaakt door een van mijn vaste weblogvolgers.
Gelukkig heb ik dierbaren die lekker digitaal bezig zijn, en die ik op deze klus kon zetten. Bieden en loven maar. 
Alleen al het inscannen van alle bewijsstukken moet maanden werk geweest zijn voor het veilinghuis. De rijk geïllustreerde catalogus bood 817 kavels en een veelvoud daarvan aan onwaarschijnlijke verhalen, naar eigen zeggen:
Adams veilt meer dan 1000 objecten en documenten uit het priv├ę-bezit van Jan Cremer
Aan de vooravond van 50 jaar Ik Jan Cremer rekent de onverbiddelijke bestseller-schrijver definitief af met iedereen die hem voor een opschepper of een fantast hield. De collectie die nu door Adams wordt aangeboden, bevat een overvloed aan bewijsstukken voor de ongelofelijke verhalen van de rusteloze jongen uit Enschede die in zijn eentje de kunst, de literatuur en de wereld veroverde, en niet te vergeten de meest begeerde vrouwen van zijn tijd.

(more…)

NIEUWSBRIEF VILLA-VENEMA

juli 3rd, 2013

Maart 2013

clip_image002

(more…)