INTERESSANT!


25.Sep.2023 08:40

Nirvana in Nederland

april 21st, 2014

Link

nirvana

N.a.v. documentaire als uitgezonden bij Nederland 2 op 5 april 2013 over NIRVANA
Addendum bij Dit weblogitem : Uitzending NPO

VRIENDSCHAP

april 21st, 2014

Het Goede Doel:

Een keer trek je de conclusie
Vriendschap is een illusie
Vriendschap is een droom
Een pakketje schroot, met een dun laagje chroom

(more…)

WAAR KOMT HET VULLIS VANDAAN ?

april 21st, 2014

Volkskrant Bijlage Sir Edmund (Jaargang 1 Nummer 1, p. 16-19) van zaterdag 22 februari 2014 meldde een te verschijnen jubileumeditie van de legendarische schelmenroman "Ik Jan Cremer" ter gelegenheid van het feit dat dit boek in 1964 was verschenen. Onderaan het artikel getiteld "Het succes van Ik, Jan Cremer ligt in de stijl" wordt gemeld dat deze editie voorzien zou zijn van een inleiding van de hand van Paul Scheffer. Dat is interessant.

(more…)

"WHEN THE POWER OF LOVE OVERCOMES THE LOVE OF POWER THE WORLD WILL KNOW PEACE"

april 4th, 2014

JIMI HENDRIX is a TM of Authentic Hendrix, LLC under license from Experience Hendrix, LLC
SXSW 2014

KIP LEKKER MAKKELIJK

Deze maal was het wederom veel te vroeg voor mijn doen, maar het ging redelijk smooth.
De RTC taxi was op tijd, en de rechtstreekse verbinding tussen Rotterdam Centraal en Schiphol wint het onder de juiste omstandigheden, heel makkelijk van zowel de autorit, de parkeerellende en rip off naar de hoofdstedelijke luchthaven. Jammer genoeg kun je niet van Rotterdam naar Austin vliegen, maar ja, rechtstreeks van Amsterdam naar Austin in Texas kan ook niet zonder tussenstop.
Jammer genoeg heeft een paranoïde securityfreak ooit een keer verzonnen dat je officieel voor een internationale vlucht maar liefst 3 uur voor de daadwerkelijke afvlucht aanwezig moet zijn. Ik heb dat dwingende voorschrift wel eens genegeerd en moest dat bezuren. Dan toch maar tenminste 2 uur time to kill.
Ik verdenk de middenstand en de directie van de luchthaven samen te spannen om zodoende de consumptie aldaar te bevorderen. Een broodje en kopje thee komt al snel  – ook taxfree -  op meer dan 10 euro.

(more…)