INTERESSANT!


4.Dec.2022 02:48

STEUN PETER PONTIAC

december 22nd, 2014

THE PATIENT BLUES

In 2013 jaar gaf het een verkoping van origineel werk van striptekenaar Peter Pontiac.
Bleek dat hij geld nodig had om zijn ziekenhuisgang en medicatie te bekostigen.
Bij de verkoping stond hij er een beetje bij als gedwongen weesvader die z’n geesteskinderen onder dwang het ouderlijk huis uit zag gaan.
Ik kocht het origineel van een illustratie die Peter ooit tekende voor de publicatie "Peter Pontiac’s Lost in the Lowlands" (later als 2e druk opnieuw uitgebracht bij Lambiek-Amsterdam, 1997). Ik beloofde Peter er goed voor te zorgen, want wij hebben beiden aan die Lowlands editie goede herinneringen.

(more…)

ANTI-SLIP CURSUS

december 15th, 2014

Op de heugelijke dag 14 december jl. gaf ik op verzoek van de Stichting Stad en Cultuur om klokslag 13.00 uur een zogenaamd ‘Inspiratie uurtje’ in de kleine zaal van Hedon te Zwolle in het kader van FC POP, voor een publiek bestaande uit vertegenwoordigers van de voor mij (nog) volstrekt onbekende geselecteerde bands uit het oosten des lands Daniel Cane & The Rebellion, Dr Watje, The Press and the President en Waldorf.
Gezien het reeds op mijn verzoek opgerekte tijdstip nog steeds niet echt rock ‘n roll, daarom bedacht ik dat een hotelletje -de nacht tevoren- uitkomst zou bieden voor dit makke.

(more…)