INTERESSANT!


6.Oct.2022 07:07

WHAT THE FUCK IS GOING ON??? Part 7

maart 5th, 2015

image001 (2)De navolgende mensen zijn waren aanwezig of dat hebben toegezegd:

(more…)

WHAT THE FUCK IS GOING ON??? Part 6

maart 5th, 2015

image001

WAT ER AAN VOORAF GING

Als gesteld, ik wist van niks. En wat ik nu weet wat er aan vooraf is gegaan, is middels e-mail correspondentie tot mij gekomen. Het organisatiecomité leverde mij een stukje van hun documentatie. Uiteraard wordt e.e.a. ook verwerkt in mijn gerespecteerde en tevens gevreesde dagboek –inmiddels langer dan ruim 16 strekkende meter ordners-. Iedereen en alles staat er in sinds 1952.

Als genoemd Vrouw en Kind, Naasten, close Friends, Collegae, Vrienden, the business en bekenden. Nog niet in geuren, maar wel in kleuren en ook in tekst.

(more…)

WHAT THE FUCK IS GOING ON??? Part 5-2

maart 3rd, 2015

image001 (2)THE SHOW MUST GO ON

Inmiddels verdeelt het aanwezige publiek zich over de entree/gang en de grote zaal. Voor het mainstage verzamelt zich een select publiek dat helemaal niks wil missen van het gebodene.

(more…)

WHAT THE FUCK IS GOING ON??? Part 5-1

maart 3rd, 2015

image001 (2)HET BAL NA HET DINER

De hele optocht ging van de Kleine Zaal naar de Grote Zaal van Doornroosje door de foyer als ik dat zo mag noemen.
Aldaar stond inmiddels een kartonnen Venema opgesteld en het was de bedoeling dat de gasten met die kartonnen pop op de foto zouden gaan. Evenwel was het een dermate gewilde pitstop dat dat er niet allemaal van gekomen is. Temeer daar inmiddels nog meer gasten naar binnen kwamen en die wilden ook allemaal op de (kleuren-)foto. Extra leuk was dat je meteen een kopie van die opname mee naar huis kon nemen. Gekker nog, tegen het einde van de avond bleek ook de kartonnen Venema zoek.
Naar verluidt had Joost Carlier hem al genaast. De mannen van de Band Zonder Banaan hadden dat op hun beurt weer tijdig in de smiezen en gapten het grootnood. Later verklaarde de BZB: "Klopt, hij staat bij ons in de truck, het werd namelijk tijd dat ie eens echt met ons op tournee gaat!"

(more…)

WHAT THE FUCK IS GOING ON??? Part 4

maart 3rd, 2015

image001DOORNROOSJE 4 DECEMBER 2015
…trok de bonte stoet de bergen in van het circus Jeroen Bosch.
Veel zal het niet gescheeld hebben, en schelen zijn de mooisten niet.
Vrouw en kinderen, naasten, close friends, collegae, vrienden, the business en bekenden.

Gelukkig is de gekte van het afkorten weer wat minder, maar ik heb er altijd een kuthekel aan gehad. "Diogenes" heet eigenlijk de "NSV Diogenes" en zeker niet "Dio", en "Doornroosje" heet "Doornroosje", liever niet "Roosje", net als "A Campingflight Into Lowlands Paradise" minder voorstelt dan "Lowlands". Gek genoeg wordt "Into The Great Wide Open" niet verkort, maar weggezet als "Vlieland".
Binnenkomen bij het Nieuwe Doornroosje -anno 2015- is heel wat anders dan proberen je fiets kwijt te raken voor de deur van een uitverkocht oud Doornroosje anno 1971.
Was het aanvankelijk in mijn idee en naar eigen waarneming de groep aanwezigen in Diogenes, bij het voorportaal van het relatief nieuwe (pop)podium blijken meer en meer bekenden toe te stromen, nog meer genodigden.

(more…)