INTERESSANT!


4.Dec.2022 00:44

JOHN COOPER CLARKE

september 7th, 2015

FUCK YOU

Omdat het gedoe rondom de boeking van een drietal optredens met John Cooper Clarke inmiddels een volstrekt eigen leven is gaan leiden op internet en andere fora komt het mij voor dat ik de enige echte versie van e.e.a. dient te documenteren op mijn eigen weblog.
Ik zeg expres weblog, want meer digitaals heb ik niet in huis. Bij mij houdt de cyber revolutie op met een Iphone (ik dacht te weten een model 5, maar precies weet ik het niet, want het staat er niet op) voorzien van een zogenaamde ‘Juice Pack’, dat is een extra plastic hoesje om je Iphone heen die fungeert als extra batterij. Dat heb ik niet zelf verzonnen, maar het is voor de veelgebruiker van de Iphone een uitkomst en dus een aanrader.
Dan doe ik aan bellen, sms-en (weer vaker dan voorheen i.v.m. de snelheid en vooral minder gezeur en ook omdat mensen daar sneller en beter op reageren dan andere boodschappers), e-mailen, Whatsappen (met en zonder foto’s en filmpjes). We telexen niet meer en faxen is ook over eigenlijk.
Ik doe dus niet aan twitteren, face-timen en ik heb ook geen face-book. En Linkedinken dat doe ik ook niet, want ik maak zelf wel uit met wie ik wel of niet zaken wil doen. Andere moderniteiten behoren niet tot mijn kennis. En ik vind het bij elkaar mooi zat. Cyberafkortingen komen meestal pas in mijn digitale kunstenidioom als iedereen ze al heeft afgezworen. Zo weet ik pas sinds een paar weken wat OMG betekent en gisteren zag ik voor het eerst ETA.

(more…)