INTERESSANT!


25.Jun.2022 16:42

THE VOICE INSTRUMENTAAL

oktober 20th, 2015

Recentelijk plaatste onze muzikale vriend Shorty –wie kent ‘m niet- de navolgende suggestie op Facebook:

De Artiesten van de Voice of Holland super,Toch zou rtl4 eens een instrumenten Voice programma moeten Maken, zonder zang,misschien dat ik dan spontaan in Actie kom,een kleine zaal heb ik al lang gehad,fee man heeft de groet zaal 4000man het dak er af ging en daar voor de Effenaar,Lowlands dit 14Jaar geleden+vele theaters.Nichtown Tivoli &andere optredens als 3x Mierlo Gent België Minart Theater.

"De Ziel Is Meeverhuisd"

oktober 18th, 2015

Op 15 oktober jl. werd met een praatje van de directeur, de fotografe en de burgemeester van Nijmegen het fraaie (foto)boek "DOORNROOSJE De Ziel Is Meeverhuisd" gepresenteerd.

En geloof het of niet maar vlak er voor zat de directeur van Doornroosje Toine Taks (waarschijnlijk de beste directeur van dit podium ever) nog in een heuse pitch om nieuw meubilair, want het interieur is nu al weer meer dan een jaar in gebruik, en dan moet er hoognodig iets nieuws komen, want geld moet rollen. Verder kan ik -als uiterst kritisch mensch- niets slechts over Doornroosje anno 2015 melden. En dat is ook een belangrijk feit naast alle jeugdsentiment.

(more…)

WEERWOORD JJC per 5 oktober j.l.

oktober 18th, 2015

Dear Margriet ,

This is a belated apology from Dr Clarke and his TM Johnny Green re not making the ferry to the festival last month.
The day started badly with the hotel not giving them their ordered wake up call at 8.30.Nevertheless when I checked out they were both up and had breakfast by 10am. It then took them a bit longer than expected to leave Amsterdam. They did get to the ferry "more than 10mins" before departure.

In Johnny Greens words ;-

(more…)