INTERESSANT!


6.Oct.2022 06:35

THEY CAN’T TAKE AWAY OUR MUSIC

november 18th, 2015

Vandaag (18 november 2015) verscheen op Hét Online Music Magazine MUZINE.NL de navolgende concertrecensie, geschreven door Ronald Renirie. Deze Rotterdam heeft de nodige sporen in de Rotterdamse muziekscene achtergelaten. Muzine is zijn muzikale uitlaadklep. En daar is niks verkeerds aan.

(more…)

Borrelpraat

november 4th, 2015

(http://nederl.blogspot.nl/2014/05/borrelpraat.html)
Door Bart FM Droog

‘t Is grappig om bij het verstrijken van de jaren te merken hoe elke nieuwe generatie niet verder kijkt dan de eigen navel. Zo verscheen op 7 mei 2014 in NRC Next een artikel van – nomen est omen – Daan Borrel: "Poëzie is nu meer in your face". (1)
Zij schrijft daarin "Net als hun publiek, worden poëzie-evenementen steeds groter, jonger en hipper. Frisse initiatieven en samenwerkingen schieten uit de grond – het liefst in de vorm van een toegankelijk festival. Drank, muziek, sfeer en het ‘attenden’ op Facebook is minstens zo belangrijk als de voorgedragen poëzie. (….) De van oudsher hogere en afgezonderde kunsten – na literatuur nu ook de poëzie – vieren hoogtij."

(more…)

Pandora’s Music Box Festival

november 4th, 2015

Dertig jaar geleden was Pandora’s Music Box Festival in de Rotterdamse Doelen dé grote voorganger van wat later Motel Mozaique en zelfs Lowlands zou worden.

TV Rijnmond blikt terug met bezoekers aan dit bijzondere muziekfestival, praat met de organisatie van toen. En wie zijn de mensen op al die festivalfoto’s?

Kijk! Dat ben ik!

(more…)