INTERESSANT!


1.Jun.2023 18:26

GEDIPLOMEERD

november 30th, 2016

“Dit jaar sloot Pluck op 1 juli haar studie “Theatre Design” aan de HKU te Utrecht af met een expositie op 16-19 juni in een voormalige opslagloods van de NS eveneens te Utrecht.
Haar eindexamenonderwerp was tot mijn niet geringe verbazing “Papa” inclusief een soort strandscène met een achterliggende gedachte. De oplettende volgers van mijn website/blog zullen er niet verbaasd van staan dat in die scene het strand van Ameland figureerde. Op de tentoonstelling figureerden haar moeder en grootmoeder als strandlopers.”

(more…)

WHEN I DO MY SUICIDE FOR YOU, I HOPE YOU LOVE ME TOO

november 21st, 2016

Langer geleden werd ik gebeld door ene Dennis Alink, filmdirector, die aan de telefoon meldde dat hij een film over Herman Brood ging maken, met daarbij de vraag of hij mij over zijn onderwerp zou kunnen spreken, want hij had mijn naam via via gekregen. Ik heb de naam nogal wat van Brood te hebben verzameld indertijd, ofschoon ik in feite meer nadien bij elkaar gesprokkeld heb, dan in de jaren dat ik daadwerkelijk met het spektakel Brood van doen had.
Nou was de sympathieke jonge man niet de eerste, maar waarschijnlijk wel zo’n beetje de laatste verzoeker, want wat moet er nu nog over het fenomeen Brood gemeld worden?

(more…)