INTERESSANT!


16.Feb.2019 12:32

Belangrijk Webnews

december 10th, 2010

André van Duin neemt exemplaar van de cd-box ‘Och Was Ik Maar… Een Paard In De Gang’ in ontvangst

Andre en VicAndré van Duin nam afgelopen dinsdagavond 7 december een exemplaar van ‘Och Was Ik Maar… Een Paard In De Gang’ uit handen van samensteller Vic van de Reijt. Dit vond plaats na de live-uitzending van Opium TV in de Escape in Amsterdam. Onder leiding van presentator Cornald Maas besprak André van Duin samen met schrijfster Christine Otten en modeontwerper Jan Taminiau  deze bijzondere verzameling van het Nederlandse carnavalslied. André van Duin is twee keer vertegenwoordigd in deze 3cd-box met de nummers ‘Ta-ta-ta’ en ‘Er staat een paard in de gang’.
De 3cd-box ‘Och was ik maar… een paard in de gang’, is een overzicht van vijftig jaar carnavalsmuziek in zestig liedjes. De box, met als ondertitel ‘Muziek terwijl u host’,  is samengesteld door Vic van de Reijt , bekend van zijn eerder verschenen compilaties van Nederlandstalige, Franse, Duitse en ‘Surivlaamse’ muziek.