INTERESSANT!


16.Feb.2019 12:37

SOLOMON BURKE 070707

november 11th, 2012

Bij het in elkaar zetten van de documentaire Hou Me Vast werd ik indertijd diverse malen bestookt door het team van maakster Suzanne Raes met de vraag of ik bewegende beelden had van het 7-7-7-event, waarmee bedoeld werd het voor De Dijk o zo relevante concert in de HMH waar zij voor het eerst met Solomon Burke optraden (zie deze link).
Ik had met mijn amateurcameraatje per ongeluk staan te filmen. Maar het door Sony zonder mijn toestemming ‘ingepakte’ stukje film was niet meer tot leven te wekken.
Bij het rangschikken van mijn fotoarchief kwam ik per ongeluk een kopie van die file tegen, en wat blijkt, die kreeg Tim de ICT-er wel aan de praat.
Here you go, an unique piece of pophistory:

Solomon Burke & De Dijk @ HMH 07-07-2007