INTERESSANT!


18.Sep.2019 22:39

WHAT THE FUCK IS GOING ON??? Part 7

maart 5th, 2015

image001 (2)De navolgende mensen zijn waren aanwezig of dat hebben toegezegd:

Agnes Salverda, Alfred Jitta, Alison Torrance, Anke Janssen, Arend Jan van der Marel, Arthur Beckers, Ben Giezenaar, Berend Schans, Berry Visser, Bert Bijlsma, Bert Dondorff, Bertus de Blaauw, Birgitte de Winter, Boom (Hartman), Carlos van Hijfte, Carol van Dijck, Cas Hieltjes, Cees Prijn, Chantal Wessels, Clotaire Buche, Danny Bol, Danny Damman, Dave Andriese, Dick Molenaar, Dick Te Winkel, Eefje de Visser, Ellen Beenders, Elly van de Brink, Erik Delobel, Erik Mans, Erik van Eerdenburg, Esther Ekering, Fans van de Cowboy, Felix (Hartman), Felix van Nunen, Flip van der Ende, Floris Jansen TM , Frank Satink, Frank van der Meijden, Frank Veenstra, Frans Willeme, Fred Heuves Protone, Fred Maessen (Waaghals), Frits Heijnraets, Geert Hendrickx, Geert van Itallie, George Link, Gerard Olthaar, Gerrit Kuster, Gideon Karting, Gijsbert Kamer, Gilles Huygen, Hanneke Wiertz, Hans Kuipers, Hans Lanters, Hans Toussaint, Harry Hamelink , Hein Fokker, Henk Schuit, Hester Cavaljo, Ide Koffeman, Ingmar Jahn, Ivo Cooijmans, Jaap de Waart, Jacco van Lanen, Jah Wobble / John Waddle, Jan Dietvorst, Jan Dirk Vis, Jan Douwe Kroeske, Jan Favié, Jan Ligthart, Jan Smeets, Jan Willem Sligting, Janne Schra, Janneman van Battum, Jasper van der Dobbelsteen, Jeanine van Ginkel, Jelma Venema, Joep Wijfels, Joey Ruchtie, Johan Rebergen, John Burgers, John van Luijn, Jolanda Jansen (Ahoy), Joost Carlier, Jules Thijssen, Kabel Protone , Kees Weeda, Kitty Krösschell, Koos van Dijk, Leo Weterings, Lieke Timmermans, Lisa de Jongh, Maarten van Vugt, Majel Blonden, Marc Meeuwis, Marcel Albers, Marcel Haug, Margriet Colenbrander, Marike Jager, Mark Minkman, Mat Heffels, Michel Schoots, Michelle Kuypers, Mick Griffiths, Minke Weeda, Mireille Versteeg, Monique Ophorst, Nicoline de Kock, Niek v.d. Sprong, Ocki Klootwijk, Patrick Kraakman, Paul Stiekema, Paul van Meelis, Peter Cornelissen HC, Peter Sikkema, Peter Smidt, Peter van der Veer, Peter Verkennis, Peter Visser, Pierre Ballings, Pieter Perquin, Pieter Venema, Pim van Dinther, Pim van Klink, Pluck Venema, Remy Meijer, René Scholing, Rense van Kessel, Rick Haayen, Rob Telgenkamp, Robert Korstanje, Robert Meijerink, Robert Schaefer, Robert Schalenkamp, Robin Groenveld, Ron Brouwer, Ron Euser, Ron Mellies, Ronny Hooch Antink (Loc 7000), Roos Rebergen, Silvia Biemans, SjefHuurdeman,Sjuul Thijssen Profac, Snowapple, Sytse Wils, Tim Zonne, Toine Tax, Tom Ketelaar, Ton Derks, Victor van der Griendt, Wies Baaten, Wilbert Mutsaers, Willem Schurink (neef), Willem van Zeeland en Willem Venema.

En hier de mensen die helaas moesten afzeggen:

Adrian Hoes, Alex Bruford, Chris Harding, Dick Pakkert, Dick van Berkum, Ed Kowalczyk, Hans Hendriks, Jaap Boots, Jan Donkers, Jane Vickers, Jos v.d. Vegt, Leon Happé, Mick Froeling, Mike Dewdney, Paul Fenn, Phil Tilli, Richard Hermitage, Rob Trommelen, Scumeck Sabotka, Steve Strange, Tjeerd Bomhof, Wally van Middendorp, Willem Meijnkes en Wim Visser.