INTERESSANT!


18.Oct.2018 19:24

BANDJES SHOPPEN IN LONDON 09-03

maart 22nd, 2007

De vrijdag is voornamelijk bedoeld voor de besloten sessies voor van allerlei belangenvereniging als Yourope, de Engelse promotersclub etc etc.

Vanmiddag is de openingspeech met de eindeloze bedankjes en flauwe grappen naar aanleiding van het leitmotief van deze editie (mafia!; toepasselijker kon haast niet).

Leitmotief 2007 Leitmotief 2007

Een hele erge indie naast mij grapte al dat deze editie beter het ILNC genoemd had kunnen worden (naar de hoofdsponsor Live Nation).Openingspeech met veel flauwe grappen

Het is stampvol uitverkocht dit jaar en de deelnemerslijst is gesloten bij het bereiken van de 800 personen. De hele promoterswereld is er weer, ofschoon de routiniers en criticasters bemerken dat er ook jaarlijks meer en meer agenten afhaken.

Wij werken onze forse rij afspraken af, schudden tig handen, doen ons tegoed aan de lunch, en verbazen ons wederom over de belachelijke prijzen bij een willekeurig restaurant in de buurt van wederom de showcase locatie. Tiny Dancers @BorderlineOmdat de mensen die naar buitenkomen ons e.e.a. omwege de kwaliteit van het gebodene sterk afraden, verplaatsen wij ons maar meteen naar The Borderline waar ook op de valreep een voor ons interessantere showcase was opgezet met nieuwkomers als Tiny Dancers en Pull Tiger Tail.

Vanavond speelt Ash weer voor een uitverkochte huis, nu in de ULU. Het Universiteitszaaltje waar ik heel veel jaar geleden de band en de agent voor het eerst ontmoette, toen nog een beginnende agent met dito bandjes. “You are all on MY guestlist.You must come, it’s a sake of sentimental journey, and we’re friends”. Dus we zijn er in vol ornaat. Aldaar wordt afgesproken dat we gaan proberen TNYF in het voorprogamma in Nederland te plaatsen. Ik spreek uitvoerig met de vertegenwoordiger van de London branche van Warner en wisselen onze ideeën over de te voeren marketing m.b.t. Ash uit. Om het Londonse succes van deze band op het continent te benaderen moeten er wel enige bergen verzet worden (waarvan akte Rick).

From Ashes tot Ash afbouw Ash @ ULU afbouw Ash @ ULU afbouw Ash @ ULU

We gaan de band in april (24) zien in de Melkweg, waar ze hun nieuwe album zullen presenteren ten overstaan van o.a. hun nieuwe recordcompany Warner.

En natuurlijk is het na afloop weer party en wordt het na afloop daarvan weer lullen in de bar van het Royal Garden, waar het een komen en gaan is van alle delegates. Het wordt weer veel en veeeeel te laat.

  The Bar, waar zich eigenlijk alles afspeelt