INTERESSANT!


16.Feb.2019 12:36

MEGA RECORD & CD FAIR

maart 25th, 2008

clip_image001

clip_image004

clip_image003

clip_image002

Op zaterdag 5 en zondag 6 april is het weer tijd voor een nieuwe aflevering! Twee dagen lang natuurlijk ontzettend veel popmuziek op vinyl en op cd, aangevuld met een onderhoudend programma. Deze beurs een expositie van rockportretten van de Amerikaanse fotograaf George DuBose, van new wave bands als de Ramones en R.E.M. en unieke foto’s van vroege hip hop acts, zoals Rammellzee en de Soulsonic Force.
Een overzicht van het complete muzikale werk van James Brown op vinyl: maar liefst 120 langspelers, uitsluitend originele persingen uit de gigantische  collectie van funk, soul en jazz verzamelaar Marc Janssen.
Verder zijn er ook weer boekpresentaties, deejay sets, live optredens en signeersessies.
De Mega Beurs is bijna volgeboekt. Op onze site www.recordplanet.nl staat nu al het volledige overzicht van standhouders en de plattegrond. En meer info over het programma.