INTERESSANT!


25.Aug.2019 16:43

Guus wil nog niet naar huis…

oktober 13th, 2008

Guus Meeuwis Uit&Thuis 

Ik Wil Nog Niet Naar Huis!

Hallo allemaal,

Vanaf vandaag ligt mijn nieuwe single Ik Wil Nog Niet Naar Huis in de winkels! Als tweede track staat het nummer Eindelijk Vandaag erop, dat door Rick de Leeuw (tröckener Kecks) is geschreven. Geen zin om door de regen te moeten? In mijn webshop kun je hem vanuit je luie stoel bestellen. Downloaden kan natuurlijk ook.

Guus Meeuwis close upNog een paar weken, dan begint mijn Clubtour en ik heb er ontzettend veel zin in! Spelen in clubs is toch weer iets heel nieuws. In ieder geval; dat denk ik, want het is mijn eerste clubtour! We krijgen support van vriend J.W. Roy dus gezellig wordt het zeker. Deze tour wordt gepresenteerd door 3FM Serious Radio en is (helaas voor iedereen die geen kaartje heeft kunnen bemachtigen) strak uitverkocht.

Wie weet, tot in één van de clubs!

footer