INTERESSANT!


16.Feb.2019 12:36

Rock ON Roll, the stories

oktober 17th, 2009

Op de avond voor mijn alweer 57ste verjaardag trotseerde ik op verzoek van boekingsagent Karlijn Ribbers van het Productiehuis ON {Onusual stuff for normal people} te Deventer, de nodige files tussen Rotterdam en Nijmegen. Ditmaal om in het kader van "Rock ON Roll, the stories" 40 minuten vol te praten in de Bigmouthstudio aan de Van Beethovenstraat nummer 4. "Route: Tussen zwembad Oost en de begraafplaats zit een ijzeren hek. Door het hek rijden en je staat op de parkeerplaats. De deur van Bigmouth is de linkerdeur.", stond er in mijn itinerary. Een fraai kerkhof en een bezoekje waard.

Voor mij was het de beurt aan Johannes De Boom, ook al zo’n mooie enthousiaste prater. 
Ik begrijp dat e.e.a. een keertje uitgezonden zal worden per radiostation of internet. We gaan het horen.

Rock On Roll - Willem Venema

In het publiek gaf het een tweetal fotograven, die ik graag de gelegenheid geef om hier wat plaatjes te laten zien:
De foto’s van Klaas van der Pijl